Pris på studentklänningar

Pris på studentklänningar

Att ta studenten är ofta ganska dyrt men du kan spara mycket pengar genom att tänka till lite. Analyser av studenternas.nu och menar att det kostar omkring 20.000kr att ta studenten inklusive alla småkostnader, studentklänning, studentfester, studentmössa och studentpresenter.

Priset på en studentklänning kan ligga på allt mellan 300 kr upp till 20.000 kr.

Billiga studentkänningar

Ett bra sätt att spara pengar är att köpa en billig studentklänning. Du kan ändå känna dig fin och fräsch men en ny klänning. Det finns många klänningar som kostar under 500 kr och ingen annan än du kommer veta o matt den är billig.

Dyra studentkläningar

Dyra studentkläningar

Ifall du eller dina föräldrar är rika och vill garanterat ha en unik studentklänning är de rekommenderat att låta en sömmerska sy upp klänningen till dig. Räkna med att en skräddarsydd klänning till studenten kostare från 6000 kr och uppåt men då blir du helt ensam om klänningen samtidigt som den blir exakt som du vill.

Du kan också köpa en lite mer exklusiv klänning till studenten i en lite finare butik. För denna studenklänning får du ofta betala minst 40000 kr för men du kommer känna dig riktigt fin.

Begagnade studentkläningar

Begagnade studentkläningar

Ett bra sätt att hålla ner kostnaden för studentfirandet är att köpa en begagnad studentklänning. Ifall du är riktigt smart så är du ute ett år i förväg och kollar in vilka tjejer i klassen ovan som hade snygga klänningar och ungefär samma mått som dig. Vänta några veckor efter studenten och kontakta dem om de är intresserava av att sälja sin klänning till dig.

Du kan också leta efter begagnade vita klänningar på Blocket eller Tradera.

Rea på studentklänningar

Rea på studentklänningar

Efter att studentfirande är över i mitten av juni så finns det studentklänningar på rea i butiker eller på nätet. Då brukar dessa klänningar vara mycket billigare så vara ute i god tid och köp din studentklänning innan midsommar.


Studentklänningar och accessorarer finns hos

Alla vackra Studentklänningar

Här kan ni hitta mycket mer information om vackra studentklänningar men också en del kul och läckert relaterade till skor, klänningar och studenten.


Meny - Studentklänningar
Till förstasidan på www.studentklanningar.comHögst upp på sidan om studentklänningarLängst ned på sidan om studentklänningar
SverigePrisFöretagNyheter